Medarbetare

Patrik Mälarholm

VD
patrik.malarholm@vicosoftware.se 
+46 703-44 64 84
LinkedIn

Patrik är byggnadsingenjör och har arbetat med 3D-modellering och BIM sedan 1995. Sedan 2007 är Patrik VD och delägare i Vico Sweden och hjälper byggföretag att på ett strategiskt och metodiskt sätt implementera 4D och 5D BIM med Vico Office som bas.

Soheil Ravesh

IT-Support
soheil.ravesh@vicosoftware.se
+46 703-44 50 66
LinkedIn

Soheil är utbildad dataingenjör och har stor erfarenhet inom IT-branschen. Han är specialist inom IT-säkerhet, nätverk och support. Idag arbetar Soheil inom implementering och support för Vico Office.

Staffan Hedström

Kursledare/Implementation Manager
staffan.hedstrom@vicosoftware.se
+46 703-44 60 03
LinkedIn

Staffan är snickare i grunden och har praktisk erfarenhet från både produktion, projektering och förändringsledarskap. År 2013 gick Staffan vidare och startade BIM-utbildningen på Nackademin, varav han sedan påbörjade sin resa på Vico Sweden. Idag arbetar Staffan med implementering och utbildning inom Vico Office.

Mattias Lundgren

Kursledare/Implementation Manager
mattias.lundgren@vicosoftware.se
+46 703-44 68 91
LinkedIn

Mattias är målare i grunden och har mångårig erfarenhet av byggproduktion. År 2012 påbörjades vidareutbildningen på Nackademin vilket resulterade i en byggingenjörs-examen. Efter flera år som Projektingenjör på Ebab tog Mattias steget över till Vico, och arbetar idag som Kursledare.

Elias Geokhaji

Marknadskoordinator
elias.geokhaji@vicosoftware.se
+46 703-44 39 33
LinkedIn

Elias har en bakgrund från byggbranschen som elektriker. Efter ett tag kände han att en annan inriktning kallade och började studera på Luleå Tekniska Universitet. Tre år senare och en kandidatexamen inom marknadsföring valde Elias att påbörja sin karriär hos Vico Sweden, för att bidra till att optimera byggbranschen.